Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Dana Rogoz Si Sotul

Dana Rogoz Si Sotul. Fiul ei, vlad, in varsta de doar patru luni a spus de curand pentru prima data mama. Totuși, lucrurile nu au fost mereu lapte și miere pentru actriță. Moon by dana rogoz a implinit azi 8 ani. Din căsătoria anterioară, soțul danei rogoz are un fiu în vârstă de 19, pe nume barbu. Jonglează foarte bine între viața personală și cea profesională, acordând atenție și celor mai importante persoane din viața ei, copilul și soțul cu care formează o familie fericită.

Fetița ei, lia elena, călătorește deja prin țară, deși nu are nici măcar două luni. Pana acum acestea au fost considerate doar barfe, iar. Vedeta dana rogoz este mereu prezentă în viața celor dagi în timpul liber, mai ales când vine vorba despre familie. Dana rogoz a născut de curând pentru a doua oară. Deocamdata, dana, sotul si cei doi copii ai lor dorm in rulota instalata in spatioasa curte a casei proaspat achizitionate.

Si A Părăsit Copilul Pentru Dana Rogoz Soţul Abramburicăi Mai Are Un Băiat De Care Nu Stia Nimeni Stiri Mondene
Si A Părăsit Copilul Pentru Dana Rogoz Soţul Abramburicăi Mai Are Un Băiat De Care Nu Stia Nimeni Stiri Mondene Source from : https://stirimondene.fanatik.ro/si-parasit-copilul-pentru-dana-rogoz-sotul-abramburicai-mai-un-baiat-de-care-nu-stia-nimeni-14486691
Dana rogoz a postat pe blogul sau mai multe fotografii din dormitorul sau. Pe o bicicletă roşie, cu două locuri, pe care. 26 septembrie 1985, bucurești, rs românia) este o actriță română de film și televiziune, designer, personalitate publică și prezentatoare de televiziune. Fetița ei, lia elena, călătorește deja prin țară, deși nu are nici măcar două luni. Dana rogoz este o mamica implinita.

Official page actress & blogger.

Vedeta dana rogoz este mereu prezentă în viața celor dagi în timpul liber, mai ales când vine vorba despre familie. Le vad cu alti ochi acum. Totuși, lucrurile nu au fost mereu lapte și miere pentru actriță. Invitata in cadrul unei emisiuni, dana rogoz a vorbit, pentru prima data, despre diferenta de varsta dintre ea si tatal copilului ei. Alături de soțul ei, radu dragomir (49 de ani), și de fiul lor, vlad (3 ani), viața danei este completă.

Dana rogoz a spus, în repetate rânduri, faptul că ea și soțul ei se înțeleg de minune. Dana rogoz este o femeie împlinită. Dana rogoz este o mamica implinita. Cei doi au avut o casnicie de 17 ani, in urma careia a aparut un baiat, dar in cele din urma regizorul a renuntat la familia sa pentru a se recasatori in 2012 cu actrita dana rogoz. In presa aparusera deja informatii conform carora dana savuica divortase de sotul sau;

Dana Rogoz și A Botezat Fetița Vedetele S Au Distrat In Aer Liber Intr Un Decor De Poveste B1 Ro
Dana Rogoz și A Botezat Fetița Vedetele S Au Distrat In Aer Liber Intr Un Decor De Poveste B1 Ro Source from : https://www.b1.ro/stiri/monden/dana-rogoz-botez-fetita-341612.html
In familia danei rogoz a fost petrecere in acest weekend. Pe o bicicletă roşie, cu două locuri, pe care. De mai bine de șapte ani, actrița dana rogoz și regizorul radu dragomir trăiesc o foarte frumoasă poveste de dragoste. Dana rogoz are 33 de ani, o familie frumoasa si o cariera de succes. Dana rogoz a plecat în vacanță cu casa în spate.

Daca il programam pe 1, ar fi fost:

De mai bine de șapte ani, actrița dana rogoz și regizorul radu dragomir trăiesc o foarte frumoasă poveste de dragoste. Fiul ei, vlad, in varsta de doar patru luni a spus de curand pentru prima data mama. Din căsătoria anterioară, soțul danei rogoz are un fiu în vârstă de 19, pe nume barbu. Cei doi au avut o casnicie de 17 ani, in urma careia a aparut un baiat, dar in cele din urma regizorul a renuntat la familia sa pentru a se recasatori in 2012 cu actrita dana rogoz. 26 septembrie 1985, bucurești, rs românia) este o actriță română de film și televiziune, designer, personalitate publică și prezentatoare de televiziune.

🎬 mo (2019) @mofilmul proud of @moonbydanarogoz contact@moonbydanarogoz.ro magicamp.galantom.ro/p/vladpop. In prima zi ma rugam sa nu cad. Pe blogul sau, dana a dat frau liber bucuriei simtite: Pe blogul personal , dana rogoz a detaliat întâmplările acelei zile. Pana acum acestea au fost considerate doar barfe, iar.

Dana Rogoz și Soţul Controversă In Parcare El A Luat Copilul Iar Ea Foto B1 Ro
Dana Rogoz și Soţul Controversă In Parcare El A Luat Copilul Iar Ea Foto B1 Ro Source from : https://www.b1.ro/stiri/monden/dana-rogoz-si-sotul-controversa-in-parcare-el-a-luat-copilul-iar-ea-foto-191862.html
Cand e de mancat, se face auzit. alaturi de dana, in sala de operatie a fost si sotul ei, radu, care a primit bucuros vestile foarte bune. Invitata in cadrul unei emisiuni, dana rogoz a vorbit, pentru prima data, despre diferenta de varsta dintre ea si tatal copilului ei. Fetița ei, lia elena, călătorește deja prin țară, deși nu are nici măcar două luni. Dana rogoz a postat pe blogul sau mai multe fotografii din dormitorul sau. E o diferenţă de 19 ani între ei.

Totuși, lucrurile nu au fost mereu lapte și miere pentru actriță.

„ieri, minunea noastra mica a fost botezata! Pe o bicicletă roşie, cu două locuri, pe care. Vedeta a ales o locatie superba. Cand e de mancat, se face auzit. alaturi de dana, in sala de operatie a fost si sotul ei, radu, care a primit bucuros vestile foarte bune. Actrita ozana oancea a fost parasita de radu dragomir pentru dana rogoz.

Posting Komentar untuk "Dana Rogoz Si Sotul"