Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rugaciunea Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu

Rugaciunea Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu. Canonul de rugaciune catre preasfanta nascatoare de dumnezeu. O, preasfântă născătoare de dumnezeu, fecioară stăpână, ceea ce ești mai înaltă și mai presus decât îngerii și arhanghelii și mai cinstită decât toată făptura. „preacurată şi binecuvântată de dumnezeu născătoare marie, ești maica cea bună a bunului împărat. .sfinta nascatoare de dumnezeu,referat rugaciune catre prea sfanta nascatoare,maica domnului, fecioara maria,rugaciunea,religie si societate. Rugaciunea a zecea, catre preasfanta nascatoare de dumnezeu:

Ceea ce ești plină de har, marie, domnul este cu tine. Preasfânta stapâna mea, de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni, izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau rugaciunile de la vremea mesei. Preasfântă stăpână de dumnezeu născătoare spre tine îmi îndrept gândul, inima şi toate simţurile şi te rog cu lacrimi: Rugaciunea aceasta catre maica domnului ne este foarte folositoare atunci cand vrem sa primim ajutor, cand suntem suparati, cand avem necazuri, sau ori de cate ori simtim nevoia sa ne pe care sa o si dobandesc, stapana mea, preasfanta de dumnezeu nascatoare, prin mijlocirea si sprijinul tau. În ea însă toate acestea.

Canon De Rugăciune Către Preasfanta Născătoare De Dumnezeu Si Pururea Fecioara Maria La Sărbătoarea Sfantului Cuvios Sava Cel Sfinţit Si A Celor Impreună Cu Dansul 5 Decembrie Mulțumesc
Canon De Rugăciune Către Preasfanta Născătoare De Dumnezeu Si Pururea Fecioara Maria La Sărbătoarea Sfantului Cuvios Sava Cel Sfinţit Si A Celor Impreună Cu Dansul 5 Decembrie Mulțumesc Source from : https://multumesc.mobi/2020/12/05/canon-de-rugaciune-catre-preasfanta-nascatoare-de-dumnezeu-si-pururea-fecioara-maria-la-sarbatoarea-sfantului-cuvios-sava-cel-sfintit-si-a-celor-impreuna-cu-dansul-5-decembrie/
Sarac fiind de bunatati si bogat de patimi, de rusine plin, de dumnezeiasca indrazneala lipsit, de dumnezeu osandit, de ingeri plans, de draci batjocurit, de cunostinta mustrat, de faptele cele rele pentru aceea, ca la singurul sprijin prea fierbinte, catre tine scap, stapana de dumnezeu nascatoare. Împărăteasa mea preabună şi nădejdea mea, născătoare de dumnezeu, primitoarea străinilor şi ajutătoarea săracilor, bucuria celor mâhniţi. Rugaciunea de la miezul noptii sfantul ioan gura de aur spunea ca rugaciunile de la miezul noptii sunt deosebit de puternice. .sfinta nascatoare de dumnezeu,referat rugaciune catre prea sfanta nascatoare,maica domnului, fecioara maria,rugaciunea,religie si societate. În ea însă toate acestea.

Canonul de rugaciune catre preasfanta nascatoare de dumnezeu.

O,preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoare, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, tinerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Preasfânta stapâna mea, de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni, izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau rugaciunile de la vremea mesei. Rugaciunea aceasta catre maica domnului ne este foarte folositoare atunci cand vrem sa primim ajutor, cand suntem suparati, cand avem necazuri, sau ori de cate ori simtim nevoia sa ne pe care sa o si dobandesc, stapana mea, preasfanta de dumnezeu nascatoare, prin mijlocirea si sprijinul tau. Mirarea cea mare a îngerilor, propovăduirea prorocilor. Pe moartea ce se salbaticise de demult, prin nasterea ta fiul tau ascultand rugaciunea ta, preacurata nascatoare de dumnezeu, se milostiveste spre sufletele noastre, ca un iubitor de oameni.

Mirarea cea mare a îngerilor, propovăduirea prorocilor, podoaba cea aleasă a arhanghelilor, întărirea cea tare a mucenicilor, lauda. Până când măicuţă a milostivirii va fi această durere necontenită pe pamânt? Rugaciunea de la miezul noptii sfantul ioan gura de aur spunea ca rugaciunile de la miezul noptii sunt deosebit de puternice. Pe moartea ce se salbaticise de demult, prin nasterea ta fiul tau ascultand rugaciunea ta, preacurata nascatoare de dumnezeu, se milostiveste spre sufletele noastre, ca un iubitor de oameni. .o, preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoare, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, tinerii, pe cei amin.rugaciunea parintilor pentru binecuvantarea copiilordoamne iisus hristoase, fiul lui dumnezeu, binecuvanteaza, sfinteste, ocroteste pe acest.

Rugăciunea La Preasfanta Născătoare De Dumnezeu Face Minuni Sfantul Duh
Rugăciunea La Preasfanta Născătoare De Dumnezeu Face Minuni Sfantul Duh Source from : https://sfantulduh.com/rugaciunea-la-preasfanta-nascatoare-de-dumnezeu-face-minuni/
O, preasfântă născătoare de dumnezeu, fecioară stăpână, ceea ce ești mai înaltă și mai presus decât îngerii și arhanghelii și mai cinstită decât toată făptura. Rugăciune către preasfânta născătoare de dumnezeu: Rugaciunea pentru parintele duhovnicesc… si de mantuire: Rugaciunea de la miezul noptii sfantul ioan gura de aur spunea ca rugaciunile de la miezul noptii sunt deosebit de puternice. Preasfanta stapana mea de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau, deznadajduirea, uitarea, necunostinta, nepurtarea de grija si toate gandurile cele.

Rugaciunea aceasta catre maica domnului ne este foarte folositoare atunci cand vrem sa primim ajutor, cand suntem suparati, cand avem necazuri, sau ori de cate ori simtim nevoia sa ne pe care sa o si dobandesc, stapana mea, preasfanta de dumnezeu nascatoare, prin mijlocirea si sprijinul tau.

Preasfânta născătoare de dumnezeu este mângâierea mea tare, care nu mă părăseşte nicicând; Preasfanta stapana mea de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau, deznadajduirea, uitarea, necunostinta, nepurtarea de grija si toate gandurile cele intinate. Preasfântă stăpână de dumnezeu născătoare spre tine îmi îndrept gândul, inima şi toate simţurile şi te rog cu lacrimi: Rugaciunea de la miezul noptii sfantul ioan gura de aur spunea ca rugaciunile de la miezul noptii sunt deosebit de puternice. Pe aceasta pagina de batem joc de prostia omeneasca.

Rugaciunea pentru parintele duhovnicesc… si de mantuire: Rugaciunea a zecea, catre preasfanta nascatoare de dumnezeu: Preasfanta stapana mea de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau, deznadajduirea, uitarea, necunostinta, nepurtarea de grija si toate gandurile cele intinate. Pe aceasta pagina de batem joc de prostia omeneasca. Preasfânta stapâna mea, de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni, izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau rugaciunile de la vremea mesei.

Rugaciune Catre Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu Crestinortodox Ro
Rugaciune Catre Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu Crestinortodox Ro Source from : https://www.crestinortodox.ro/rugaciuni/rugaciune-catre-preasfanta-nascatoare-dumnezeu-151895.html
Preasfanta stapana mea de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau, deznadajduirea, uitarea, necunostinta, nepurtarea de grija si toate gandurile cele intinate. Pe aceasta pagina de batem joc de prostia omeneasca. Rugaciunea pentru parintele duhovnicesc… si de mantuire: Mirarea cea mare a îngerilor, propovăduirea prorocilor, podoaba cea aleasă a arhanghelilor, întărirea cea tare a mucenicilor, lauda. Preasfânta stapâna mea, de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni, izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau rugaciunile de la vremea mesei.

„preacurată şi binecuvântată de dumnezeu născătoare marie, ești maica cea bună a bunului împărat.

Împărăteasa mea preabună şi nădejdea mea, născătoare de dumnezeu, primitoarea străinilor şi ajutătoarea săracilor, bucuria celor mâhniţi. Până când vrăjmaşii nevăzuţi ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieţilor oameni? Mirarea cea mare a îngerilor, propovăduirea prorocilor. O,preasfanta stapana, fecioara, de dumnezeu nascatoare, mantuieste si ocroteste pe fiii mei (numele), pe toti pruncii, pruncele, tinerii, pe cei botezati si pe cei fara de nume si pe cei ce se afla in pantecele mamei lor. Preasfanta stapana mea de dumnezeu nascatoare, cu sfintele si preaputernicele tale rugaciuni izgoneste de la mine, smeritul si ticalosul robul tau, deznadajduirea, uitarea, necunostinta, nepurtarea de grija si toate gandurile cele.

Posting Komentar untuk "Rugaciunea Preasfanta Nascatoare De Dumnezeu"