Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Alexandru Jula A Murit

Alexandru Jula A Murit

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi gălăţeni, alexandru jula, este în viaţă, în stare critică, potrivit unor surse medicale. Potrivit unor surse medicale citate de agenţia naţională de presă agerpres, artistul a decedat în noaptea de.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Alexandru jula a murit, după ce luni ajunsese în stare gravă la spital. Cunoscutul cantautor alexandru jula a murit la 3 iunie 2018, după ce a fost internat la spitalul judeţean de urgenţă galaţi în urma unui accident vascular cerebral. Alexandru jula ar fi împlinit 84 de ani în luna iulie.

Update Controverse Jale Mare Muzica Romanească In Doliu A Murit Alexandru Jula Ani Buni A Lucrat La Constanța Iată Unde și Cu Cine Video
vizitati articolul complet aici : https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/cultura/jale-mare-muzica-romaneasca-in-doliu-a-murit-alexandru-jula-ani-buni-a-lucrat-la-constanta-iata-unde-si-cu-cine-660310.html
Potrivit unor surse medicale, artistul a decedat între orele 1.00 şi 2.00. În urmă cu câteva ore, apropiaţii artistului afirmau că acesta a murit. Cunoscutul cantautor alexandru jula a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce luni a fost internat la spitalul judeţean de urgenţă galaţi în urma unui accident vascular cerebral.

Pe pagina de facebook a lui alexandru jula a apărut un mesaj care infirmă zvonurile morţii lui.

Cântărețul alexandru jula a murit. În urmă cu câteva ore, apropiaţii artistului afirmau că acesta a murit. Se afla în stare gravă și respira cu ajutorul aparatelor, potrivit agerpres.

7:26 100 de minute cu alessandra stoicescu 613 просмотров. Pe pagina de facebook a lui alexandru jula a apărut un mesaj care infirmă zvonurile morţii lui. Cântăreţul ar fi suferit un accident vascular, fiind transportat cu o ambulanţă la spitalul.

Alexandru Jula A Murit Duminică Dimineaţă Cantăreţul Preferat Al Lui Nicolae Ceausescu A Făcut Accident Vascular
vizitati articolul complet aici : https://www.stiricurate.ro/topic/alexandru-jula-a-murit-duminica-dimineata-cantaretul-preferat-al-lui-nicolae-ceausescu-a-facut-accident-vascular-280104
Alexandru jula a murit, după ce luni ajunsese în stare gravă la spital. Vedetă veşnic tânără, parcă fără vârstă, alexandru jula a dovedit mereu în viaţă, dar şi pe scenă, exuberanţă şi optimism debordante. Alexandru jula nu te las.

Potrivit şefului serviciului judeţean de ambulanţă galaţi, mihai polinschi, jula a fost preluat de un echipaj al serviciului judeţean de ambulanţă (sja) galaţi din faţa blocului în care locuia.

Potrivit unor surse medicale citate de agenţia naţională de presă agerpres, artistul a decedat în noaptea de. Potrivit unor surse medicale, alexandru. Vedetă veşnic tânără, parcă fără vârstă, alexandru jula a dovedit mereu în viaţă, dar şi pe scenă, exuberanţă şi optimism debordante.

Cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară alexandru jula a murit, duminică dimineaţă, la spitalul de urgenţă din galaţi, unde fusese internat după un accident vascular cerebral. Alexandru jula a murit, după ce luni ajunsese în stare gravă la spital. New york jazz lounge bar jazz classics.

A Murit Cantărețul De Muzică Ușoară Alexandru Jula
vizitati articolul complet aici : https://www.oradesibiu.ro/2018/05/30/a-murit-cantaretul-de-muzica-usoara-alexandru-jula/
Cântăreţul ar fi suferit un accident vascular, fiind transportat cu o ambulanţă la spitalul. Potrivit unor surse medicale, alexandru. În urmă cu câteva ore, apropiaţii artistului afirmau că acesta a murit.

Alexandru jula a fost internat luni, 28 mai, la spitalul clinic de urgență sf.apostol andrei din galați după ce a suferit un atac cerebral.

Cunoscut interpret de muzică uşoară, alexandru jula, a decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la alexandru jula se întorcea de la cluj, unde susținuse un recital, și era epuizat după un drum lung și obositor cu trenul. Alexandru jula a murit duminică dimineața, la spitalul județean din galați. Informația a fost confirmată de octavian ursulescu pentru click!.

Posting Komentar untuk "Alexandru Jula A Murit"